A vízböjt időpontja: 2020 március 6.-8. (péntektől-vasárnapig), előkészítő találkozás: március 1.-én (vasárnap)
Helyszín: otthon és a jóga stúdióban
5 találkozás csoportban (összesen 10+ óra) és folyamatos online támogatás (2 héten át).
Ár: 25.000.-
Jelentkezés és kérdések: shivantar {kukac} t-online.hu

Miből áll a ‘City life’ 3 napos vízböjt?

water, stream, pebbles 1 (widget)

Egy 3 napos vízböjt alatt vizet iszol, és csak vizet. Semmi étel. Semmi lé. Semmi kalória. Három napig. Ebben az időszakban az egyszerű víz kiváltja azt a csodálatos anyagcserét, mely testedet megtisztítja, méregteleníti, hozzájárul a legmélyebb fizikai és lelki gyógyuláshoz (több információ itt). A vízböjt sokkal erősebb, sokkal hatékonyabb mint a Magyarországon jobban ismert léböjt.

Az a probléma, hogy a legtöbb ember fél a vízböjttől – pláne egy 3 napos vízböjttől!

Ezért találtam ki a ‘City life’ vízböjtös programot. Nem kell egyedül szenvedni – és nem kell félni se :-).

  • Együtt böjtölünk saját otthonunkban, és napi szinten csoportban összejövünk a jóga stúdióban. Minden találkozásnál beszélgetünk, megosztjuk az élményeinket, praktikus megoldásokat találjunk ki a felmerülő problémákhoz (pl. a méregtelenítési tünetekhez) és talán a legfontosabb: támogatjuk egymást lelkileg!
  • Arra is lesz alkalmunk, hogy együtt jógázzunk és meditáljunk. Így mind elmélyülünk a böjtbe, mind enyhítünk bármilyen méregtelenítési tünetet.
  • Össze leszünk kötve – az egész idő alatt, előzetes találkozótól a böjt utáni étrend megállapításáig – egy közös privát Facebook oldalon. Így bármikor lehet írni bármilyen böjttel kapcsolatos témáról és problémáról, és ott leszünk segíteni egymásnak.

Mindenki képés 3 napig élni csak vízen – ha van hozzá bátorsága!


Pontosan mikor böjtölünk és mikor találkozunk?

water, stream, pebbles 10 (widget)

(A BÖJT ELÖTT) március 1.-én, vasárnap 15.00-17.30: előzetes találkozás. Minden, amit a testi és lelki felkeszülésről kell tudni!

(A BÖJT KEZDETE) március 5.-én, csütörtök 19.00-21.30: egy ‘utolsó vacsorát’ fogunk enni a stúdióban, hogy közösen búcsúzzunk az ételtől. Utána beszélgetés, gyöngéd jógázás.

(A BÖJT 1. NAPJA) március 6-án, péntek 15.00-17.00 (fakultatív): beszélgetés és jógázás azoknak, akik aznap nem dolgoznak. (A vízböjt első napján lehet dolgozni, ha nem tudsz szabadságot kivenni.)

(A BÖJT 2. NAPJA) március 7.-én, szombat 17.00-19.00: beszélgetés és jógázás a stúdióban. A legtöbb embernek ez lesz a legnehezebb időszak. Ezért találkozunk!

(A BÖJT 3. NAPJA) március 8.-án, vasárnap 17.00-19.00: beszélgetés és jógázás a stúdióban. Majdnem megcsináltad!

(A BÖJT VÉGE) vagy március 8.-án este vagy március 9.-én, hétfő reggel: egy háromnapos böjt után nyugodtan lehet hétfőn dolgozni, ha nem tudsz szabadságot kivenni.

(A BÖJT UTÁN) március 15.-ig tart az online támogatás.


Több információ (linkek):

A vízböjtről szóló weboldalaimon sok információ található.

A 3-napos vízböjtről

A vízböjt előnyeiről

Jelentkezés és kérdések: shivantar {kukac} t-online.hu